2012-12-30-d7abfb5319c46ceb50664b95c59a8beaad6be210 Den innovative vannsport leken, Simon Sivertsen fikk ideen til. Bilde Subwing

Norske-Subwing, på TV Show i Japan, for mer en 15 mill. tilskuere!

Subwing ble vist på Japansk mest populære TV program den 30 Des. Subwing, en liten bedrift i Kristiansand, utvikler og lager Subwing, et nytt undervannsportsprodukt.

“The Quest” er et av de mest populære programmene i Japan, det blir vist på Nippon Television Network. Dette har et unikt program aspekt som kombinerer komedie og vitenskap.  De har gjennomsnittlig seeroppslutning på mer enn 15 millioner tv-tittere.

Subwing fikk i høst en forespørsel der de ble invitert til å være med på Japans største TV – show. 
  Selvfølgelig så takket vi ja til forespørsel, forteller de i dagens pressemelding. 

Programteamet kom til US for å gjøre opptaktet. Det ble gjort både i San Francisco og Los Angeles.
Mats Westgård(19) reiste over for å gjøre TV opptaket. Mats i lag med programlederen hoppet i havet og kjørte Subwing.  Med en japanske programlederen som ikke snakket Engelsk bestod Subwing testen med glans, og han mestret Subwing’en meget godt.  Utfordringen er at de ikke snakket Engelsk, så all komunikasjon gikk via tolk. TV inspillingen foregikk over en 4 dagers periode. 

NTV – English : http://www.ntv.co.jp/english/pc/2012/09/1375.html
NTV http://www.ntv.co.jp/q/


Subwing har til nå vært på følgende TV – stasjoner ( som vi vet om ) : Fox news – Texas, Daily news – Discovery Canada, Channel 5 – Gadget show, Discovery science tv, Nrk, Tv2 + en rekke flere kanaler.

Båtsans har tidligere hatt  artikler og intervjuer fra Subwing som en kan lese her: http://www.batsans.no/artikler/402, http://www.batsans.no/artikler/585 og http://www.batsans.no/artikler/762