2012-12-31-cc54b10eb4ede25e7dae9e29c53c15dadc361eac Godt nyttår alle sammen...

Takk for det gamle!

På årets siste dag benytter Båtsans anledningen til å takke alle leserne for følget i 2012. Vi satser på at dere, med flere, også blir med i 2013.

Året som har gått har igjen bidratt til mye godt lesestoff, unike historier, flotte ildsjeler og mye båtnytt. Noen oppgraderte havner og noen nedlagte. Også i år valgte noen båtbyggere å flytte ut produksjonen, mens andre måtte gi opp.

Båtåret 2012 var et år med mange ny lanseringer, og forbrukerne har et rikt utvalg å velge i både på båt, havner, navigasjon og utstyr.

 Nyåret vil igjen bli et krevende år i båtbransjen og det starter med en gang. Bransjen reiser til messer for å se og bli sett, mens kundene følger med fra starten av. Først ut er London, deretter Düsseldorf, før de nordiske messene kommer på løpende bånd, utover våren.

Båtsans vil følge utviklingen og være på plass også i 2013 med de mange nyhetene fra bransjen, og de gode båthistoriene, samt oppdatering av havner.

Fortsett å tipse oss i 2013 og opplys gjerne flere  lesere om at Båtsans absolutt er verd å følge med på, og vi skal arbeide med å formidle mer nyhetere og bredere.

Da gjenstår det å ønske alle et riktig godt nytt år i 2013, med mye godvær på alle mulige måter…