2013-01-03-cf90d062fc0cc97cff13a6992cf6c8adea8825cc Spennende relansering fra Sunseeker i London

San Remo fra Sunseeker gjenoppstår!

På London Boat Show (12 til 20 jan) lanseres mange spennende nyheter, deriblant skal vi se på gjenfødselen av San Remo fra Sunseeker. Den som prydet sjøen fra 80-90 tallet.

San Remo har nå blitt oppdatert til 2013 standard, og med sitt slanke aggressive utseende skal den ta opplevelse på sjøen til et fantastisk nytt nivå, ifølge produsenten. 

Hver eneste detalj på San Remo er planlagt til perfeksjon, ifølge produsent. Båten gir følelse av plass og stil overalt, alt fra den utsøkte eierens lugar, og gjennom til pantry, samt opp på øverste dekk. Et sjenerøst salong område, som består av en buet sittegruppe. Den er utstyrt med alle de fasiliteter du forventer fra en cruiser av denne størrelsen. Det lyse interiør, kombinert med takvinduer og skrog-sidevinduer, gir plassen en flom av naturlig lys.

Opp til fire gjester kan bo i stil og komfort, da lugarene er innredet og utformet med eksepsjonell bruk av plass. Hovedkabinen midtskips inneholder dobbelseng, og side-sofa. Mens gjeste kabinen i baug presenterer en dobbelseng som lettvint omformes til enkeltsenger. Begge kabinene har egne bad.
Sunseeker mener San Remo har virkelig lekker design og luksus, men det er fremdeles ytelsen som ligger i hjertet deres, for denne sports cruiseren. Utstyrt med 2x Volvo IPS 600 skal San Remo lett nå en maksimal ytelse på opptil 32 knop.

John Braithwaite, teknisk direktør ved Sunseeker sa: "The San Remo er suveren med et fantastisk utseende, fremragende ytelse og luksuriøse innhold. Ved å lede an med en ny skrogdesign, optimalisert overnatting uten og unødig påvirker ytelsen. Kan vi ha brakt San Remo navnet tilbake fra 80-tallet”.

Uteplassen er også gitt mye oppmerksomhet med U-formet tittegruppe, wetbar og under solsengen er det en garasje for en 325 Williams båt, samt en hydraulisk badeplattform er standard.

  Dashbordet og føreplass som venter på sin skipper er utstyrt med den nyeste teknologien. Skinn og krom ratt som er justerbart for å passe til stående eller sittende posisjoner. El. takluken, kan åpnes så mye som du liker for å gi en gjennomstrømning av sjøluft.

Med nytt 'Ken Freivokh' signatur utseende, et stort utvalg av alternativer og fargevalg for enhver smak, ser Sunseeker frem til at San Remo vil gjøre sin verdenspremiere på London Boat Show fra 12 til 20 januar 2013. Stand B200 og Berth M126.

Teknisk

Lengde: 51ft 8in (15.74m)
Bredde: 14ft 1in (4.30m)
Motor: Dobbel Volvo Penta IPS
Topp fart ca: 32 knop