Ny Cutwater 30 lanseres!

Cutwater Boats har annonsert lanseringen av sin nyeste og største båt, Cutwater 30, forteller Rudolf Czybulla til Båtsans.

Den nye båten har premiere 25 januar 2013, på Seattle International Boat Show, og deretter på østkysten.

Basert på Cutwater’s kjøl og stepp i skroget, bygger de videre på sine kjerneverdier om en komfortable og familievennlig turbåt. Mange innovative løsninger finner man ombord, som sittegruppen på akterdekket. Her utvider man plassen med benker som slås ut over rekken. Innvendig har man også fått bedre plass i forhold til sine 26- og 28-fots forgjengere, samt en hel liste med standard funksjoner.

I salongen og styrhuset er en dinette til 4 personer, her snur man det doble føresete slik at det blir integrert med dinetten. Cutwater har i tillegg en stor pantry med alt man trenger, kjøleskap, vinkjøler , mikro, for å nevne noe. Videre inn til baugen er en stor dobbelkabin, med eget bad. Midt i båten under salongen er en dobbel gjesteseng.

På grunn av avansert skrogdesign, er dette en meget behagelig båt å kjøre. Kjølen gjør at den er meget retningsstabil og steppet løfter skroget opp. Med trøster akter og i front blir det en ”lek” å legge til.

For mer informasjon om priser kan man ta kontakt med Stavanger Marinesenter.

Cutwater 30 – Spesifikasjoner
Lengde 9.14m
Bredde 3.05 m
Motor: Volvo D6 370 hp
Drivstofftank 681.4 L
Vanntank 302.8 L
Vekt 4,626 kg