2013-01-22-f437f5b1ceea33300bc8a3a5db7a95cbb392f6af Espen Aalrud i Düsseldorf var i kjempehumør, og ikke uten grunn. Nå gjelder det bare å selge, så blir det enda bedre..

Marex kan smile bredt om dagen!

Båtsans møtte daglig leder og designer i Marex, Espen Aalrud i Düsseldorf. Dette er kjempegøy, og betyr utrolig mye for oss. Vi føler det nesten som om vi har vunnet Oscar.

Grunnen til det brede smilet er selvsagt, innledningsvis å bli nominert til prisene, for så å vinne begge to for sin: Marex 320 ACC

Først vant Marex den høythengende «Motorboat of the year 2013» i London, og så tok de tittelen ”European Powerboat of the Year”, på verdens største båtmesse i Düsseldorf. Prisene er blant båtverdenens gjeveste.

Utrolig festlig og en deilig bekreftelse på at vi har tenkt nytt og annerledes og at dette blir verdsatt. Nå er det bare å brette opp armene og få båter ut av fabrikken. Et lyspunkt i et marked som forhåpentligvis er i ferd med å snu oppover. I Düsseldorf har Aalrud det travelt med å vise båten, på en av de få Norske stand’s.

Den nye Marex 320 har blitt skamrost i utenlandsk presse i hele verden, og har med denne prisen i tillegg til andre priser oppnådd å bli en av verdens mest omtalte båter.

Marex har ønsket å utvikle en 32 fots båt for ferie og familie, hvor grunntanken har vært å lage en båt det er lett å bevege seg rundt i, med plass til en stor familie som har lyst på to separate kabiner, samt et romslig toalett med full dusj størrelse. Tradisjonelt har det ikke vært lett å tegne linjelekre akterkabinbåter og mye arbeid har vært lagt i linjeføringen for å få dette til. Det har vært viktig å tegne en båt som ikke raskt blir utdatert. Marex har laget det lett å bevege seg rundt på båten pga de brede nedsenkende dollbordene og egen passage fra badeplattformen rett inn i cockpiten. Vi har også forsøkt å gi båten en skipsfølelse i utformingen av baugen. Pantryet er plassert ute, da svært mange av våre kunder ikke liker å lage mat under dekk.

Marex har produsert glassfiberbåter siden 1973 og har i år 40års jubileum. Den første akterkabinbåten ble produsert i 1975. Marex er i dag en av de største båtprodusenten i Norge og har produsert tusenvis av båter opp igjennom årene, som har blitt eksportert over hele verden.

For mere informasjon www.marex.no