93 327 besøkte ExCel i London!

Se oppsummering av båtmessen “ Tullett Prebon London Boat Show 2013” i tekst og bilder fra Båtsans. Messen er årets første og varer i 9 dager.

Arrangørene har fått mange gode tilbakemelinger fra utstillerne og besøkende. Ryktene om at messen ikke kommer til å ha livets rett neste år, gjøres til skamme.

De har gjort mange endringer og tilført mye nytt til båtmessen som arrangeres for 59’ende gang. Her var opp mot 500 utstillere og flere premierer. 10 verdenspremierer og hele 33 europeiske og britiske lanseringer.

David Pougher, styreformann i National Boat Show uttrykte; Som den første båtmessen i Europa, er det viktig for oss å bevise at vi er et internasjonalt og anerkjent arrangement. Dette er det beste utstillingsvinduet for britisk marine industri innen fritidsbruk. Med over 40 lanseringer beviser dette at produsentene ser messen som et viktig utstillingsvindu, og flere har allerede meldt seg på til neste år.

Sitat fra noen av utstillerne:
Stewart McIntyre, Managing Director, Sunseeker: Igjen har vårt brand lokket kunder fra alle fem kontinenter til London Boat Show. Selv med dårlige værforhold og reise problemer. Vi har økt etterspørsel fra mange områder og er godt fornøyd med salget under årets messe.

Peter Thomas, Inspiration Marine (Hanse/Dehler): “ å være nær forhandlere og utstyrsleverandører, har en viktig effekt for oss. Vårt mål er å selge 10 båter under messen og det har aldri slått feil. Vi har alltid deltatt her, og ser frem til å fortsette å være her, også neste år.

Chris Gates, MD, Princess Yachts: “ Det har vært nok en positiv båtmesse. Vi er forsiktige optimister og har hatt godt med besøk. Det har vært engod miks fra UK og internasjonale kunder på vår stand. Vi er veldig glad for alle nye leads som vi har fått under årets messe, samt nye kunder som setter pris på båtene våre”.

Båtsans har besøkt messen for 3 gang og ser at flere utstillere mangler, de velger Düsseldorf i stedet. Dette er veldig synd for konkurransen, og kan bli veldig dyrt tilslutt for utstillere og besøkende. London Boat Show har absolutt livets rett og blir nok arrangert også neste år og er definitiv verd et besøk.

Vi kommer også neste år til London Boat Show, som er fra 11-19 januar 2014, i ExCeL London.