CRUISER 56 er det nye flaggskipet til BAVARIA!

Bavaria Cruiser 56 hadde verdenspremiere i Düsseldorf, og blir nok en meget populær modell blant seilere som krever litt mer plass.

Største nyheten ombord i Cruiseren er jollegarasjen, de har kortet den ned til halvparten, slik at størrelsen i lugarene blir mye bedre akter. Jollen har fått egen luftkompressor, så du tapper den for luft og fyller den i løpet av minutter. Da trenger man bare halve plassen, og den får man igjen inne i akterkabinene i båten.

Selve cockpiten har rikelig med plass for bevegelse, og flotte løsninger med salonger som kan omgjøres til solsenger. Håndteringen av båten er ganske imponerende også, da alt kan styres automatisk om man ønsker det. Terskel selv for en relativt fersk seiler skal være lav, samt å håndtere den for få personer.

Under dekk har kart og navigasjonsplassen fått en kjekk plassering, den blir nok favorittplassen til mange. Pantry er stor og gjennomtenkt, her kan man tilberede de beste måltider. Og en delikat salong som rommer plass til mange gjester.

Hovedkabinen i baugen er romslig med mye oppbevaringsplass, flotte bad og toaletter og begge akterkabinene er doble. I utstillingsbåten var en fjerde kabin, med en etasjekøye. Her kan man velge mellom sengeplasser eller lagringsrom.

Takket være samarbeidet med det britiske designstudio Design Unlimited, har CRUISER 56 utseende som en ekte yacht – innvendig og utvendig. Fint treverk, moderne linjer og masse lys skaper en varm atmosfære.