Nautic Sailing i 60 knop!

Som ny Goldfish forhandler for hele Vestlandet, satser Nautic Sailing på mer enn bare seil, og gir full gass i et nytt marked. Bli med på turen i bilder fra Øst til Vest.

To båter ble fraktet hjem til Bergen for en uke siden, og det var selvsagt sjøveien. De nye forhandlerne fornekter seg ikke. En skikkelig ”guttetur” som ble godt dokumentert av fotograf Trond J. Hansen.

Test av båt gjennom is, bølger, fart og mot
Minste båt rundt kysten var en Goldfish 23 Tender, med en Evinrude 250 hk på hekken. Den leverer ca 60 knop. Selvsagt ikke like mykt som ombord i Goldfish 29 rib Tender, som var båt nr to i følget. Farten rundt kysten var stort sett 40-45 knop, og ”propellen” hørte vi ofte (glis). Da vi kom til Bergen, var det ingen som ville gi seg og smilet gikk nærmest rundt, vi er kjempeimponert over båtene.

Nautic Sailing er som kjent Vestlandsforhandler av seilbåtmerket Jeanneau. De har bygget seg forsiktig opp, som en solid aktør på seilbåt. De er også kjent for utleie og mye kursvirksomhet.

Ørjan Wollertsen hos Natutic Sailing forteller til Båtsans, at nå følte de tiden var inne for å satse litt mer. ”Hva med seil mot dette ”fartsmonsteret”, spør jeg. Begge deler gir meg like mye, sier Ørjan. Fart i en seilbåt med utfordrene vind gir et kick og mye adrenalin, mens fart i en Goldfish er mye lek, men også viktig å kunne mestre. Goldfish er en perfekt båt, til og fra, samt som familiebåt. Vi bruker båten til fiske, ut i holmene og som vår ”private brygge” hvor enn vi måtte ønske.

Goldfish er kjent for kvalitet og nytenkning, og de levere mye til store tunge aktører som forsvaret og politi. Innen yrkesbåt har de et solid rykte. I fritidsbåt segmentet, er det gjerne dem med ekstra stor lommebok som sees ombord i båtene, men også dem som er ekstra kvalitetsbevisste.

Da Nautic Sailing og Goldfish møttes, var det kjemi med en gang og vi tenker mye likt, sier Ørjan. Vi følte tiden var inne for å satse, og dette er et Norsk kvalitetsmerke som vi har stor tro på. Selv i dårlige tider er det noen som klare seg godt, og det er Goldfish et prakteksemplar på.

Båtene blir selvsagt utstilt på Båtmessen i Bergen, men helgen 8-10 februar blir de i Bakervågen, sammen med Viknes, på en liten forhåndsvisning.

For mer info, ta kontakt med Nautic Sailing.