Verdenspremiere på Nord West 430 Flybridge!

Med høytidelig avduking av siste modell fra Nord West & Najad, bød verftet på ”bobler” på åpningsdagen av Båtmessen i Göteborg, 2.februar.

Verftet har vært kjent i mange år for å produsere høy kvalitets båter og nå presenterer de en ny motorbåt med samme høye standard. I følge verftet har den smart design og luksuriøs komfort, som man kan forvente fra en Orust Dwelling. Ombord er dagens nyeste teknologi installert, to Volvo Penta IPS-motorer med joystick for enkel dokking. Ved å trykke på en knapp ligger båten stille med signaler fra GPS-satellitter.

Utnevnt til 'Motor Boat of the Year "i både 2007 og 2008, for NW420Fly, inspirerte oss til å lage en storesøster. NW430 Sport er en suksess med sin sportye design, og den nye Nord West 430 Flybridge lages i samme skrog som ST NW430 og NW420. Båten skal ha enestående sjøegenskaper, lett å manøvrere og lavt drivstofforbruk.

Verftet ønsker også å fremheve de løsningene som de arbeider med å forbedre, for eksempel redusere støy, vibrasjon og lyd. Mye av utstyret andre har som ekstrautstyr, er allerede inkludert som standard på alle North West og Najad. Dette gjør NW430 Fly til kanskje den mest komfortable båten på markedet i dag, i følge verftet.

NW430 Fly representerer den første nye modellen produsert siden oppkjøpet av Najad. Dette kommer frem i interiøret, og man ser to sterke merker som kommer sammen og løfte hverandre, både i interiøret og teknikk-messig. Smarte løsninger med romslige oppbevaringsmuligheter og fantastiske tre håndverk, som alltid har vært kjennetegn til verftet. Bedriftseieren Benny Martinsson, som står bak designet sammen med verftets utviklingsavdeling, har lagt stor vekt på de sosiale i cockpit, salong og flybridge. Store kabiner med naturlig belysning so innbyr til komfort og harmoni. Nye NW430 Fly er designet for det aktive båtliv, hvor du vil trives og ønsker å være ombord lenge.