2013-02-07-66c9f0b743b4665c9b34a28f67a09f3c996cf573 Foto er av May-Liss Rognskog. Båtsans gratulerer Hanne Marit med den nye jobben

Vaagen Boats med Hanne Marit Leikvoll i ledelsen!

Mye positivt skjer hos 30 års jubilanten Vaagen Boats. Ikke bare lanserer de ny båt, men de har ansatt den første kvinnelige leder av et fritidsbåtbyggeri i Norge.

Hanne Marit Leikvoll, forteller til Båtsans at den 1.februar i år, ble hun ansatt som daglig leder hos Vaagen Boats. 
-Etter det jeg vet er jeg den første kvinnelige båtbygger (?), iallefall den første kvinnelige leder av et båtbyggeri i Norge.

Hanne Marit er 26 år, og oppvokst på Aukra. Hun har de siste årene hatt ansvaret for salg og markedsføring i bedriften, i tillegg til produksjonsarbeid. Hun har med sitt engasjement imponert og overbevist i Vaagen Boats, og vil nå være firmaets ansikt utad med ansvar for daglig ledelse, markedsføring og salg.

Jan Knutsen, som har ledet bedriften i 30 år, overlater nå roret til den yngre garde. Han synes dette er en naturlig del av utviklingen deres. Han vil selv gå inn i produksjonen igjen og ha ansvaret for det tekniske, samt utviklingen av nye produkter og markedsegmenter. Hans bror, Malvin Knutsen, vil ha ansvaret for den daglige produksjonen i båtbyggeriet. Sammen med deres designer Steinar Alvestad.

Vaagen Boats er i stadig vekst, og sammen med Hanne Marit i ledelsen er vi et solid team, forteller Knutsen. De er meget stolt over å ha med seg den første kvinnelige daglig leder av et fritidsbåtbyggeri i Norsk historie.

Båtsans synes det er gledelig med unge kvinner som tør og ønsker å satse i et krevende fritidsbåtmarked. Vi tror dette blir et frisk pust i et mannsdominert yrke, og ser frem til å følge Vaagen Boats videre i jubileumsåret, samt lansering av dere neste nye Norske båt. 
 
Les mer om båtnyheten her