2013-02-13-2e15dd240035cac472e17f89153fcde9f18193e5 Foto: Petter Morken. Her fra en av konvoiene i 2012

Årets først Princesskonvoi med 7 båter!

I tradisjonens tro går årets første konvoi fra Plymouth, UK til Bergen den 13.april med hele 7 nye Princesser.

På grunn av påske blir årets første konvoi forskjøvet litt, forteller Olav Stølsli, hos Nye Norske Båtsenter. Dette er den første konvoien av i alt tre på våren, og alle 7 båtene i første konvoi har nye eiere. Dette er kun båter til Vest og Nordover og den største er en 56 fot og den minste er 39 fot. Vi har en kunde til en 39 foter som ikke kunne vente, så der måtte vi få en leiekaptein fra England til å ta den over i disse dager.

Nye Norske Båtsenter er kjent for sine populære konvoier (les tidligere artikkel i Båtsans), dette er blitt en del av ”pakken”, ved å kjøpe en Princess. Du får god kjennskap til båten på turen fra verftet i England og hjem til Norge.

Dette må jo være en god start på året? Ja, jo en selger er jo aldri helt fornøyd og vi føler det er mye likt som i fjor. Men det som er veldig gode nyheter, er de gode rapporter fra de første båtmessene i Finland (pågår) og Gøteborg. I Gøteborg ble det solgt en Princess og de fikk flere nye leads. Det var tydelig at de nye modellene slo godt an, og alt snakk om ”finanskrise” var stilnet. Så for vi se om Norge følger etter, og med tanke på pundet er det særdeles gunstig å kjøpe en ny Princess nå, minner Stølsli oss smilende om.