Båtnyheter fra alle verdens hjørner!

Når ”Allt för sjön” åpner 2.mars i Stockholm, er det med nyheter fra Kina, California og selvsagt Skandinavia.

Rundt 100.000 besøkende er ventet å besøke messen i løpet av første uken i mars. Det blir ca 500 utstillere med nær 800 båter.

- Antallet med nyheter er uvanlig stort i år, og de kommer fra hele verden. En 26 fots kappseilingsbåt fra Kina vil trolig være en av attraksjonene, samt den nye J70 fra USA, også den en dag-kappseilingsbåt, sier Thomas Sandberg, prosjektleder ”Allt för sjön” i dagens pressemelding.

At det er et så stort antall utenlandske båter på årets show, kan delvis forklares med den sterke svenske kronen. Jo sterkere kronen er, desto billigere blir de importerte båtene.

Fra Skandinavia er Finland sterkt representert, med en egen paviljong på størrelse med en halv fotballbane. Her finner du nyheter som, Grandezza 33 OC, Flipper 640 DC, Finnmaster Pilot 7.0, Finnmaster 55 BR, Minor Offshore 36, Nordstar 34 Patrol og Bella 700 Patrol.

Når det gjelder broderfolket er selvsagt de meget godt representert. Thomas Sandberg, minner også om en svensk verdenspremiere, Agapi 750. Det er den første lettvektsbåten med karbonfiber forsterket skrogkonstruksjon som bygges for et større marked.

For å lese mer om hvilke båter som kommer på ”Allt för sjön”, besøk deres hjemmeside her.