Bekkjarvik gjestehavn i vinterfarger!

Alle som trives i den vakre havnen på Bekkjarvik, men sliter med å finne ledig båtplass for helgen, kan glede seg til utvidelsen er klar.

Den indre havnen har i dag ca 50 båtplasser, men i stor stil utbygges en solid molo med flott naturstein rundt den ytre havnen. Den nye ytre havnen vil romme nærmere 90 nye båtplasser. På det nye området antar vi trivselen blir høy, for både store og små båtfolk.

Vi får håpe Bekkjarvik viser seg like vakker som i dag gjennom mange lange sommerdager, men om ikke er her alltid noe å finne på. Her er en fin blanding av handel, næringsliv, historie og kultur. Er du shopping glad utvider Bekkjarvik Torg med nye butikker. Du finner spa og velvære, samt et treningsrom fullt av spinningsykler med panoramautsikt.

Gjestgiveriet har kokker i verdensklasse!
For den matglade er Bekkjarvik Gjestgiveri et must. Vertskapets sønn, Ørjan Johannessen, vokste opp mellom grytene på gjestgiveriets kjøkken. Han har kokkegleden i blodet, og vant høsten 2010, NM i kokkekunst, og i januar 2011, tok han gull i NM. Han var også Norges representant til Bocuse d’or 2011 – 2013.

Da er det bare å begynne planlegging av årets båtsesong på jakt etter de gode opplevelsene.

Les mer om havnen hos Båtsans havner