2013-03-08-8844830e3adc19da21e9dceb78b6c68ea49631b3 Arkiv bilde av Christian Iversen fra Selby. Han er innkjøp og produksjonsansvarlig

Askøy Båtsenter holder åpent hus i helgen!

Christian Iversen fra Selby og senere Viksund inviterer sammen med Harry Heggholmen fra Viksund, til åpent hus i Strusshamn. For første gang skal Skorgenes og Viksund selges sammen.

Askøy Båtsenter har fått med seg Christian Iversen, som har tatt utfordringen til å være med videre. Iversen forteller at det har vært mye som skulle på plass før de kunne holde denne åpningen.

Mye har blitt lagt om i forhold til hvordan det ble drevet tidligere. Dette har tatt en del tid, forteller Iversen til Båtsans. Nå har vi kjøpt ut formene og tegningene til innredning av Viksund, og sendt dem til Litauen hvor det skal produseres i fremtiden. Vi kommer som tidligere fortalt (i båtsans) å produsere 335 og 360’en her ute i Strusshamn. Vi skal produsere det markedet tillater og ellers ønsker vi å prioritere ettermarkedet, forteller han.

I helgen har vi en stor bruktbåtutstilling med Viksund og Skorgenes, og Iversen håper flest mulig tar turen utom for å slå av en hyggelig båtprat.