2013-03-08-9a0b4dc65c673282bf36461e6334d0e8e87489c7 A66 Multi en robust båt for fiske, fritid, oppdrett og anleggsarbeid

A66 Multi - Første Askeladden bygget i aluminium

Nå skjer det mye spennende nytt hos Askeladden. For første gang lanserer de skrog i annet materiale enn plast. Aluminium som lenge har vært foretrukket i produksjon av større hurtigbåter blir stadig mer aktuelt i mindre båter.

Aluminium har mange positive egenskaper: Det er lett, solid, sjøvannsbestandig og tilnærmet vedlikeholdsfritt. Brukt i båtbygging gir det solide fartøyer som tåler tyngre bruk uten å ta skade av det. Det var derfor helt naturlig at Askeladdens første aluminiumbåt ble vinnerkonseptet A 66 Multi.

A66 Multi er bygget på samme skrogdesign som P66 Multi dvs. hurtigløpende båter tilpasset outboardmotorer fra 70 til 150 HK.
Multikonseptet betyr at man starter med et stort åpent skrog og deretter tilpasser innredning og utstyr etter hva båten skal brukes til. Utrolig enkelt og fleksibelt.

Som stor, åpen båt med aktermontert styrekonsoll har den rikelig med dekksplass og lasteevne. Ideell til mange typer bruk, ikke minst transport av materialer og utstyr og anleggsvirksomhet hvor båten ofte må ligge opp mot svaberg, grove kaier eller fiskemerder

Videre kan båten utstyres med ekstra styreposisjon og fisketank som gjør den praktisk og lett håndterlig for både hobby- og yrkesfiskere. Bl.a. er løsningen svært godt mottatt av Leppefiskere.

Med dog-house i tillegg blir A66 en ideell båt for helårsbruk. Man får alle båtens praktiske fordeler i tillegg til å sitte skjermet mot vær og vind under fart.
Askeladden A66 Multi er også en perfekt landstedsbåt der hvor man har behov for en solid båt til kombinert bruk enten det er transport, fiske eller vannsport. Perfekt til setting av liner og garn.

”Vi forventer oss mye at nyheten Askeladden A66 Multi ”sier Markedssjef Leif Bergaas, i dagens pressemelding, samtidig som han uttrykker stor glede over å kunne presentere nye innovative båtkonsepter fra Askeladden.

Tekniske data Askeladden A66 Multi
Designkategori: C
Totallengde inkl. fenderlist og plattform 7,0 m
Lengde: LOA 6,60 m
Bredde: 2,50 m
Vekt uten last og motor: 1000 kg
Personer: Maks. 7
Maks last: 1.500 kg
Motor: 70-150 HK
Drivstoff: 140 liter
Motorstamme: Lang
Fartspotensiale: 22 - 37 knop