Politibåten til Bergen!

Båten sjøsettes i månedsskiftet mars, april. Den er av merke Goldfish og skal betjene Hordaland, samt skape trygghet på sjøen.

Den nye stoltheten til Bergenspolitiet står på henger utenfor arenaen til ”Sjøen for alle”. 

 
Etter litt kursing er politiet i Bergen klar for å ta turen rundt kysten hjem til Vest i den nye båten. Båtsans snakket med Pål Sollie hos Goldfish, som har opplevd oppdraget som veldig positivt. Politiet har vært både teknisk og forståelsesfulle, forteller han. I hovedsak er det Fredrik Bolstad i avdelingen for proffmarkedet til Goldfish  som har hatt den nærmeste dialogen med etaten.
 
Spesifikasjonene og detaljene om båten er ikke det man snakker høyest om, men det er Yanmar motorer med Mercruiser drev. Båten er 37 fot og skal i hovedsak skape trygghet på sjøen. Et annet viktig fokus er å komme raskt frem om nødvendig, og kunne bistå ved ulykker.
 
Goldfish er en av de få gjenværende Norske produsenter som det er grunn til å legge merke til. De har klart seg veldig godt i proffmarkedet og har også truffet godt med deres Tender modell. En annen part som også Sollie er veldig tydelig på at de har 24 timers service for kundene sine, og det er viktig for oss at båtene skal fungere godt i dens levetid.