2013-03-20-01f05ebc5c5d360dcf2aadf565ff97453199e6fb Foto NB Marine, Lindås og Meland Brannvern's nye stolthet.

Bli med på Navnekonkurranse!

Lindås og Meland Brannvern har nettopp fått levert sin nye Brann- og Redningsbåt, en spesiallaget NB 27 Pro. Nå inviterer de alle til navnekonkurranse.

Dette er den andre Brannbåten NB Marine leverer, i fjor fikk Porsgrunn Brann og Feievesen sin spesialbåt (Se egen Båtsans artikkel her).

Lindås og Meland Brannvern har fått båten spesiallaget til formålet, den er basert på NB 27 Pro. Motorisering er Volvo Penta D4 300 A EVC-E. og den vil ha en maks fart på 38 knop, forteller salgssjef hos NB, Kjetil Gulbrandsøy.

Båten ble overlevert på fredag 15. mars til etaten som også vil vise båten på årets store båtmesse her på Vestlandet, ”Dra til Sjøs” i Solheimsviken. Båten blir liggende fredag til søndag (ikke torsdag), og under messen skal båten døpes av Lindås Kommunes Ordfører, og derfor trenger de et kreativt og godt navn til denne båten.

Last ned skjema hos NB og send inn til forslag til NB Marine AS på e-post: kjetil.gulbrandsoy@nbmarine.no

Skjema kan også leveres til deres stand på messen.

Frist for innlevering av skjema er fredag 5. april kl. 15.00.

Premien er kjempeflott og vinneren av konkurransen får en bærbar GPS fra Garmin, Oregon 450.I tillegg blir vinneren kunngjort på NB’s webside og Facebookside, samt på www.brannvernet.no.

Så da er det bare å komme med gode forslag…