2013-03-22-7a2f8e792e6be818ad1551796bba6ba90272e5e9 Børnes har kunder fra hele landet, også fra Nordnorge sender de båtene sine ned til båtmegleren i vest.

En eventyrlig start!

Ståle Daae Børnes har i sitt tredje driftsår stadfestet sin posisjon som en suksessfull båtmegler. Hele 19 båter har han solgt så langt i år.

Båtsans har tatt turen innom en som kan glede seg til påskeferie. Bare den siste uken har han sluttet 3 båter med en snittstørrelse på 55 fot. Da klinger det nok litt i kassen for Bergen Marinesenter. 

 
Hva er grunnen til suksessen? Jeg tror det er hele pakken, at jeg ordner alt fra finans, forsikring, service, båtopplag, skipsregister osv, sier Børnes. Kunden synes det er enkelt og greit å forholde seg til. Børnes er utdannet maskinsjef og har 13 års erfaring som maskinoffiser i marinen. Med så god teknisk innsikt skapes det trygghet. Han blir også brukt av banker og forsikring i verdivurderingsaker. 
 
Hva med å få et eget merke å selge? Nei, det kunne jeg ikke tenke meg, det at jeg kan være uavhengig er litt av nøkkelen. Jeg har full fokus for alle, og ikke et bestemt merke, så jeg liker denne driftsmodellen. Men det er mange som har banket på døren for å gi meg et agenturforslag, smiler han.
 
Børnes har et av Bergens fineste utstillingsplasser for bruktbåter, midt på vågen. Han ser lyst på fremtiden. Første året solgte han 30 båter, andre året 39 og nå er han på 19 så langt. Kanskje blir dette et veldig godt båtår?