Solgt første helgen!

Bergen Marine fikk en god start på åpen helg. Nyheten Bavaria Virtess 420 var ikke mer enn ankommet til Bergen før den ble solgt.

Det er alltid med spenning man tar inn store nyheter, men Bavaria sin første flybridgebåt har allerede funnet sine kunder. Den har også vunnet flere priser i Europa, for design og innovative løsninger. 
 
Per Alvern og Jonas Gams Steine hos Bergen Marine er godt fornøyd med å levere båten til Påske. En trofast kunde som handler sin femte båt hos dem, slo til på første visning.  De har gått gradene sier Steine, fra småbåt til i dag 42 fot.  
 
Starten på båtåret har hatt en liten økning fra i fjor, sier Alvern, selv om også de har merket at et salg tar mer tid. Småbåt selger fortsatt mest, og det er stor interesse for nyhetene. Da vi hadde åpen helg var det full trøkk. Alvern mener Bavaria har truffet markedet godt med sine nyheter, og ser frem til å vise den nærmere til vestlandskundene.
 
Bavaria Virtess 42 kommer til å være utstilt på båtmessen ”Dra til sjøs” 4.-7. April, og får dermed sin offisielle Vestlandspremie. Om man ønsker en slik båt til sommeren må man være tidlig ute, Båtsans er kjent med at også Stavanger forhandleren W-Yacht har solgt sin første.
 
Båtsans har tidligere presentert nyheten i bilder fra Cannes (se artikkel her). Båten som blir vist i Bergen er meget godt spekket, har duse fine farger og det meste av utstyr. 3 doble lugarer,  2 bad, fleksible løsninger på akterdekket og blant markedets største flybridge.  Fremdrift er 2 x Volvo Penta D6-400 EVC.