Jonathan Dyrstad likte utnevnelsen fra Tangeruddampens admiralitet!

Ombord i nyheten til Askeladden, P77 Weekend, hang det synlige bevis på båtmessens ærligste pris.

Askeladden presenterte sin første innenbordsmotor i P serien. De har positiv utvikling og god respons og på Sjøen for alle var det premierer. Når Tangeruddampen skulle plukke sin favoritt blant motorbåtene, vant Askeladden klart. Ikke helt rent spill kanskje, da ryktene gikk om at det var servert meget gode pølser på standen. Uansett pølser eller ikke, så ser Dyrstad frem til å presentere alle båtnyhetene på Vestlandet, og først på båtmessen "Dra til sjøs". 
 
Med innenbords diesel, en Yanmar 145 HK, er fartspotensialet på hele 25 knop, og båten passer godt til fritidsbruk eller fiske. Den er enkel og økonomisk i bruk, samt har mulighet til sluregir, for langsom dorgefart. To styreplasser, inne eller ute på det romslige akterdekket. Innvendig finner man også alt man trenger for en helg på sjøen.
 
Jonathan Dyrstad har bygget opp Båtens Beste til et velrenommert båt og serviceverksted. Nå går han nye og spennende tider i møte, etter å ha fusjonert med Askeladden. Etter mange år med godt samarbeid gjør de dette for å møte fremtiden styrket sammen.