Thea fikk båt til barnehagen sin!

På Norboats stand (båtbransjeforbundet i Norge) demonstrerte de vakuumstøping av joller, under båtmessen “Dra til Sjøs”. Etter messen gav de jollene bort.

Det er heldigvis lenge til Thea skal bestemme seg for yrkesvalg, men hun elsker båt og sjøliv. Dette har hun garantert fått inn med morsmelken. Mamma er ingen ringere enn Tone Hisøy, daglig leder hos Bildøy Båt & Motor. Arvelig belastet kan man trygt si hun er, og nå har mor lovet  Thea å stelle litt med båten. Den skal males og deretter få noen tofter ombord,  før Thea kan ta den med til barnehagen og dele den med alle barna der. Barnehage barna tilbringer mye tid ute og nede i fjæren, der kan de holde på i timevis, forteller mor. Den heldige barnehagen som for gleden av jollen, er Liatunet barnehage på Sotra.
 
Byggherrene er elever fra Laksevåg videregående skole som også får kyndig veiledning i motoroverhaling av Normann Skjoldli, pensjonerte servicesjef fra Sabb motor. 
 
Yrkedsfaglinjen som også har maskinmekanikk er populær blant ungdom.  Her lærers hele prosessen fra A-Å, innen båtbygging. Båtbransjen trenger flere engasjerte fagutdannede medarbeidere, og Norboat benytter anledningen til rekruttering.