2013-04-19-e3a8a5287f7ebd097daf48ebd3fbf1928c8205c3 En lekker jakke fra Helly Hansen med unike funksjoner

Designpris til banebrytende Helly Hansen-jakke!

H2 Flow (H2 står for Hollow Heat) er en såkalt midlayer-jakke som tilpasser seg forskjellige forhold, enten du befinner deg på en seilbåt eller i skibakken.

Helly Hansen har nettopp mottatt en av Nordens viktigste designpriser: Merket for god design 2013 fra Norsk Designråd.
 
H2FLow er Helly Hansens nye isolasjonsteknologi, som går ut på å lagre luft i hull og tomrom i stoffet, slik at du kan varme den opp med kroppsvarme. Jakken er første plagg med denne teknologien, og den har vunnet mye priser, heder og ære rundt omkring i verden.
 
Tradisjonelle mellomlagsplagg er varme, men mangler evnen til å kjøle ned når brukeren blir for svett. Dette har Helly Hansen løst med jakken H2 Flow, som kombinerer et isolasjonslag, et ventilasjonslag og et beskyttende lag. Den banebrytende teknologien bak gjør det mulig for brukeren å regulere ventileringen og isoleringen til jakken, og på den måten alltid ha en komfortabel temperatur selv om aktivitetsnivået skulle endre seg. Onsdag 17. april ble jakken tildelt Merket for god design fra Norsk Designråd i kategorien tekstil- og konfeksjonsdesign.
 
Kombinerer mote og nytte
- Vi ville lage praktisk og funksjonelt yttertøy som samtidig er stilig og moteriktig. Denne utmerkelsen viser oss at kombinasjonen av funksjon og design er en riktig prioritering, sier Kristoffer Ulriksen, kategorisjef hos Helly Hansen.
 
Merket for god design føyer seg inn i rekken av utmerkelser for H2 Flow-jakken. Tidligere i år ble jakken også belønnet med den høythengende 2012 Good Design Award fra The Chicago Athenaeum i USA.
Utvider sortimentet
- Helly Hansens H2 Flow-teknologi er en nyvinning som har endret måten folk tenker temperaturstyring på. Vi er beæret over utmerkelsene og vil fortsette å være innovative i skjæringspunktet mellom det stilige og det praktiske, sier Ulriksen, i pressemeldingen.  
 
Helly Hansen har søkt om patentbeskyttelse for H2 Flow-teknologien og i høst/vinter 2013-kolleksjonen utvider Helly Hansen bruken til flere mellomlagsplagg, sportsjakker og skijakker.