Ny kalesje til båten!

Den amerikanske Day Cruiseren hadde behov for ny kalesje, og valget falt på kalesjeprodusenten Hauge i Bergen, som ble startet av Egon Hauge.

Firmaet har holdt til på samme adresse helt siden starten. Firmaet har i dag 5 ansatte, og ledes av Egon Hauge. De har over 25 års erfaring i bransjen, og malen til den gamle Sea Rayen var delvis i sortimentet. For som Egon sier, alt må tilpasses. Egon og sønnen Raymond var rask på pletten etter at oppdraget var i boks. Farge og stoff ble valgt, deretter ble kalesjen klippet og grovsydd før siste tilpasning.
 
Knappene ble skiftet siden Egon anbefalte hefte kroker. I løpet av en snau time var alle knappene stukket ut i kalesjen. Derpå ble vi enige om hvor vinduer og glidelåser skal være. Vi var enig om å få mye lys inn, så noen ekstra vinduer kom på plass. Andre viktige elementer var at det skulle være enkelt å komme frem til baugen, eller stikke hode opp når man går til kai, dermed ble det to glidelåser fremme. Kalesjen følger også bøyene slik at man enkelt kan fjerne den når solen titter frem.
 
Totalt sett er vi meget fornøyd med resultatet og ser frem til sommeren som nå helt sikkert blir regnfri, siden vi fikk ny kalesje.
 
For mer info om kalesjer ta kontakt med Haugeprodukter.no