Bavaria  DEEP BLUE 46 SportTop

Bavaria DEEP BLUE 46 SportTop

DEEP BLUE 46 SportTop er flaggskipet i den nye ekslusive Deep Blue serien til Bavaria, designet av BMW Group DesignworksUSA

Dette er en båt som tilbyr maks komfort for hele familien på tur, enten det er deilige soldager i weekenden eller lange 4 ukers ferier. Det er lagt stor vekt på at båten skal være behagelig å bevege seg i, med gjennomgående brede gangsoner over alt. Selv med full kalesje oppe går man enkelt rundt hele båten og inn og ut av cockpit gjennom praktiske sideåpninger. SportTop'en har panorama utsikt gjennom buede klare vinduer, og et stort soltak i tekstil med lettvint skinnesystem sørger for lys og friluft inn i cockpit. Tilsvarende skinnesystem har også den bakre delen av kalesjen som gjør det enkelt å håndtere ved varierende norsk sommervær.

Cockpit er utstyrt med alt av fasiliteter som wetbar med grill, kjøleboks, vinboks, vask og skuffer til oppbevaring. En gedigen u-sofa med stort senkbart teakbord som kan gjøres om til en deilig solseng. Dobbelt førersete og beskyttet "relax avdelig" vis a vis gjør det trivelig både å kjøre båten og å være med på tur. Under dekk skjuler det seg et hav av plass. 3 dobble lugarer, 2 bad, fullutstyrt bysse og svært romslig salong. Det er full ståhøyde i hele båten. Plenty av skapplass og praktiske løsninger gjør dette til en perfekt feriebåt.

Båten er allerede testet i internasjonal båtpresse med glimrende kritikk. Bavaria Deep Blue 46 er nominert til "European Powerboat of the Year 2010"!

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde o.a. 14,20 m
Bredde 4,45 m
Høyde over vannlinje 2,80 m
Dybde ca 1,10 m
Lugarer 2/3
Sengeplasser 4/6
Vekt fra 11.500 kg
Drivstoff tank ca 1200 l
Vanntank ca 410 l
Antall personer / CE klasse 12 / B

 

Bilder av båten

Klikk på bildekantene for å bla i albumet, eller klikk på bildene for å forstørre dem.