Bavaria Vision 42

Bavaria Vision 42

VISION 42 er designet av Farr Yacht Design og får som VISION 46 et strømlinjeformet og elegant skrog.

En gjennomført seilbåt med et stort volum innvendig, samt i cockpit. Cockpiten har fått nye finesser som vil falle godt i smak. Blant annet en stor sittegruppe med bord og ved et lite trykk på en knapp, vil bordet gå ned elektrisk slik at man får en stor solseng. Videre har man særdeles ryddig tauverk og ved et trykk på displayet ved rattene, slår man over seilene automatisk. Vision 42 kan snues rundt sin egen akse, med BAVARIA sitt innovative Dock Control og Trim Control systemet, for enkel håndtering i havn og under seil.

Under dekk er det store vindusflater i skroget, som gjør at vi nesten får ”motorbåt” følelse. Bavaria gir også valgfrihet ved tresorter som, eik, teak og mahogni. Salongen kan omgjøres til stor dobbelseng, også her el. senkbart bord. For å oppleve følelsen av god plass og ekstra komfort har man valgt to kabiner, som til gjengjeld gir unikt med stuveplass.

Startprisen på Bavaria Vision 42 er fra kr 1 283 000,- levert verft. Når båten er ferdig utstyrt for Norske forhold og utstyr som de fleste seilerne pleier å kjøpe, vil sluttprisen havne på ca kr 1,5-1,7 millioner- levert Stavanger.

Les Båtsans artikkel her

Bilder av båten

Klikk på bildekantene for å bla i albumet, eller klikk på bildene for å forstørre dem.