Cabincruiser - listet alfabetisk

AGDER 880 TC

AGDER 880 TC

Med god norsk kvalitet er dette en båt for de fleste aldersgrupper. Her er soveplass til 5-6 personer. Akterkabin med køye på 1,50 x 2 m tar nesten ikke noe av uteplassen.

Les mer
Atlantis 44

Atlantis 44

Den nye Atlantis 44 kombinerer solid funksjonalitet med minimal design. Foreløpige data og vann tester bekrefter den utmerkede manøvrerbarheten. Sikker og sprelsk, nye Atlantis 44 tillater og nå en toppfart på 36 knop i total sikkerhet.

Les mer
Azimut Magellano 50

Azimut Magellano 50

I følge Azimut har Magellano 50 grønn sjel.

Konstruert i tråd med miljøvennlig materiale, og med mulighet til å spare 13% drivstoff kostnader.
På grunn av hybrid motor og spesial formet skrog.

Les mer
Elan Power

Elan Power

Nå leveres Elan 48 også med lukket kabin. Båten får et betydlig ansiktsløft og oppgradering. Det er satt fokus på leveranse på den Scandinaviske markedet og alle modellene levers med egen Scandinavisk pakkeløsning.
 

Les mer
Fjord 40 Cruiser

Fjord 40 Cruiser

Opplevelsen starter i Fjord 40 Cruiser, når du vrir om nøkkelen, allerede før du kjører ut fra Marinanen, forstår du, at her opplever du en ny klasse!

Les mer
Grandezza 31 OC

Grandezza 31 OC

Gandezza - Bygd for å imponere...
Gandezza startet med ønske om å konstruere en båt til kunder som ikke nøyer seg med det vanlige - kunder som ønsker noe mer, noe bedre, noe unikt!

Les mer
Hansvik 950 Sport Cruiser Fly

Hansvik 950 Sport Cruiser Fly

Hansvik 950 Sport Cruiser er en båt med elegante linjer, og som viderefører de gode tradisjoner firmaet har opparbeidet gjennom over 40 års virksomhet.

Les mer
Inter 9000 Nor-Line

Inter 9000 Nor-Line

Har blitt kalt ”hytte på sjøen” i tester. Meget romslig, med tre kabiner og 5 faste køyeplasser. Vår største modell som virkelig egner seg for langtur.

Les mer
Joda 310 Monaco

Joda 310 Monaco

Joda 310 Monaco
Joda 310 Monaco er en elegant dame vi får mye skryt for. Også i denne modellen bestreber vi oss på gjennomførte praktiske løsninger hvor både mor, far og barn kan trives og leve glade dager sammen.

Se andre modeller på produsentens hjemmeside...

Les mer
Marex 370

Marex 370

Nyheten 375 er bygget på den populære 370 Aft kabin. Båten har smarte og innovative løsninger

Les mer
Marex 370 Aft CabinCruiser

Marex 370 Aft CabinCruiser

Marex har vunnet det som er å vinne i 2009 med sin fantastiske 37 fot's familie båt. Båten er 100% utnyttet, lekker design og gode sjøegenskaper..

Les mer
Nidelv

Nidelv

Et håndverksmessig praktstykke av en Nidelv-båt. I denne romslige, halvplanende cruiseren får du i tillegg til luksuriøs komfort, trearbeider i særklasse. Her er det lett å se resultatet av snart 100 års håndverkstradisjoner.

Les mer
Nimbus 405 Coupe

Nimbus 405 Coupe

Litt mer moderne linjer, men uten tvil en Nimbus. Mye fint arbeid og godt gjennomtenkte løsninger, med tilsnitt av nye tanker preger båten. Lansert 18.01.2014

Les mer
Nimbus 43 Nova

Nimbus 43 Nova

Fokuset er på topp-moderne design og innovative, funksjonelle løsninger i kombinasjon med en behagelig og lav motstand i skroget gir høy ytelse og god manøvrering evne. Denne båten ble avslørt for første gang i Sverige på Langedrag båtmessen i 2010.

Les mer
Nor Star 290

Nor Star 290

Nor Star har fått utstedt sertifikat både for hver enkel båtmodell og for produksjonsrutinene i bedriften. 
Det innebærer at hver båt er bygget etter norsk og internasjonalt regelverk, i tillegg til at produksjonssystemet tilfredsstiller kvalitetskravene.  
Nor Star er også medlem av bransje forbundet NORBOAT

Les mer
Nord Star 30 Patrol

Nord Star 30 Patrol

Båten bygger på skroget til den tidligere 31 foteren, men nyheten har fått oppgradert innredning. De har laget nytt Dashboard design, pantry, kabin og salong layout. Utvendig er det nytt akterdekk, sofabenk og badeplattform som skiller seg ut.

Les mer
Princess V39

Princess V39

Rask, smidig, romslig og kompakt, uten kompromisser er V39 et fantastisk alternativ blant sports cruisere i samme klasse. Den unike skrog designet kombinert med 6 sylindret høy ytelse motorerer gir rask overgang på plan og et bredt utvalg av effektive hastigheter og eksepsjonell ytelse.

Les mer
Royaler Pilothouse 46

Royaler Pilothouse 46

Royaler Yacht er ett norskeid selskap med adresse i Stavanger. Selskapet forhandler og tilpasser båter fra størrelsen 38 fot og oppover. Selskapet er eneste forhandler av Royaler båter i norden.

Les mer
Sargo Offshore 37

Sargo Offshore 37

Sarin familien har bygget båter for ikke mindre enn tre generasjoner i Österbotten, en region i Finland med århundrer av erfaring i båtbygging. I dag er 70 prosent av finske båtene er bygget her. Sarins har alltid skapt banebrytende båter, med nye ideer for forbedret funksjonalitet og sjøsikkerhet.

Les mer
Skilsø 36 FB

Skilsø 36 FB

Skilsø Baatbyggeri AS har til tross for bruk av nye materialer og design, vært kompromissløse i forhold til kvalitet og sjøegenskaper.  Den yrkesstolthet og kvalitet i arbeidet som arbeidere legger i hver båt, er noe kunden vil erfare med Skilsø.

Les mer
Viknes

Viknes

Viknes tilbyr en komplett serie av båter fra 25 til 38 fot. Blant modellene finnes båter for en hver smak og bruksområde. Viknes er stolt av å håndtere alle faser av utviklingen innomhus. Alt fra konstruksjon og design til formbygging og produksjon tas hånd om av Viknes dyktige medarbeidere.

Les mer
Viksund 320

Viksund 320

Viksund Båt AS skal tilfredsstille markedets behov for fritidsbåter av høy kvalitet og komfort kombinert med sikkerhet.

Les mer

Daycruiser - listet alfabetisk

Askeladden C75 Cruiser

Askeladden C75 Cruiser

C75 Cruiser er en total nyskapning fra Askeladden, med et elegant, tidsriktig design kombinert med utstyr og gode kjøreegenskaper.

Les mer
Buster Cabin 2013

Buster Cabin 2013

 Nye Buster Cabin - nå enda lengre og romsligere!

Buster Cabin har et helt nytt skrog. Takket være dypere kjøl, lavere tyngdepunkt bak og lengre vannlinje er båten meget stabil og den har ingen merkbar planingsterskel. Den nye utformingen av kjølen gjør at Cabin bryter mykt selv i høye bølger.

 

Les mer
Buster XLE

Buster XLE

Fiskars 40-årige Buster aluminiumbåter utvides med en rekke helt nye modeller. Den første båten med glassfiberdekk i e-serien er Buster XLe som baserer seg på det kritikerroste nye Buster XL skroget.

Les mer
Draco 26

Draco 26

Draco er tilbake, lansert januar 2014. Nye Draco er laget for en ny generasjon og har helt ny design.

Les mer
Finnmaster 57 DC

Finnmaster 57 DC

Finnmaster 57 DC er både sportslig og en rask båt for dagsturer, men har også plass til to voksne og ett barn for natten.

Les mer
Finnmaster T7

Finnmaster T7

T7 har et sporty design på lik linje med sin "storesøster" T8, men T7 er mer lekend

Les mer
Finnmaster T8

Finnmaster T8

Den nye Finnmaster T8 er den perfekte kombinasjonen av avansert, moderne design, praktisk innredning, god plass og sportslig kjøreglede.

Les mer
Hydromarin 6830

Hydromarin 6830

Hydromarin har et variert utvalg av båtmodeller som går fra Hydromarine 5020 til Hydromarine 6830 serien

Les mer
Ibiza 680 Touring

Ibiza 680 Touring

23-foteren 680 T skal fornye daycruiserkonseptet med et tidløst og samtidig moderne design, nytenkende løsninger og funksjonelle detaljer. Ibiza lanserte 680 T høsten 2014.

Les mer
Ibiza 760 Touring

Ibiza 760 Touring

760 T er en ny generasjon fra Ibiza og ble lansert høsten 2014. Den er blant markedets største 25-foter og har separat toalett med håndvask.

Les mer
Nordkapp Noblesse 790

Nordkapp Noblesse 790

Nordkapps nye flaggskip,  Noblesse 790. Med Noblesse 790 befester Nordkapp ytterligere sin posisjon som leverandør av sportslige familiebåter. 

Les mer
Nordkapp Vitesse 850

Nordkapp Vitesse 850

God mat og drikke hører med til en vellykket helg på sjøen. Vitesse 850 har plass nok til dette enten du sitter ute eller inne i den lekre cabinen. Dette er Nordkapps flaggskip med overnattingsplass til fire personer

Les mer
Uttern D62 & T62

Uttern D62 & T62

Svenske Uttern har fornyet flåten sin, og med en allsidig cockpit med klassisk hesteskoform og romslig front dekk med sitteplasser, gjør T62 til en ideell båt med plass til venner og familie

Les mer
Yamarin 56 Bow Rider

Yamarin 56 Bow Rider

Yamarin 56 Bow Rider er en sportig båtmodellnyhet som passer seg utmerket for sjøsport, men også for fritid- og transportbruk.

Les mer
Yamarin 79

Yamarin 79

Nyhet Yamarin 79 Day Cruiser, som er en kombinasjon av Yamarins 2 flaggskip, 76 og 80 Day Cruiser. Akkurat som sine forgjengere har Yamarin 79 Day Cruiser en praktisk og vindbeskyttet cockpit, her er 4 sengeplasser.

Les mer

Gummibåt / Jolle - listet alfabetisk

Buster Mini

Buster Mini

Mini kan ikke synke og er fullstendig bekymringsfri og passer for et varierende bruk. Utmerket for unge brukere og som en båt nr to til hytta, eller som hjelpebåt for en større båt 

Les mer
Hansvik 8

Hansvik 8

En solig jolle som passer godt som slepejolle, robåt og biltaksjolle. båten er spesielt utviklet for å være en så god som slepejolle og robåt som mulig. En av de sikreste i denne størrelsen

Les mer
ISY 370

ISY 370

Den første rotasjonsstøpte båten med optimale sjøegenskaper.
Båten har markert V-bunn og er skummet med polyuretanskum, noe som gjør den tilnærmet like stiv som en glassfiberbåt

Les mer
Quicksilver RIB

Quicksilver RIB

OCEAN RUNNER 410

Denne båten fås i 3 forskjellige versjoner: Åpen, med utenbordsmotor operert ved styrekult. Mer sportslig versjon, med dobbel Sport Jockey konsoll. Comfort versjon med Comfort Centre konsoll og sete for 2 personer.

Les mer
River 350/350 XR

River 350/350 XR

River 350 har blitt meget populær blant såvel dykkere som hobbyfiskere grunnet en unik skrogkonstruksjon.

Les mer
Wester 360

Wester 360

Westermoen AS er en liten familiebedrift som har bygget båter i 4 generasjoner

Les mer

Trebåt / Snekke - listet alfabetisk

Landstedsbåt - listet alfabetisk

Buster SCC midtkonsollbåt

Buster SCC midtkonsollbåt

Den neste generasjonen av Buster L erstatter den tidligere modellen – den mest populære båtmodellen i de nordiske landene, som har vært i produksjon de siste 15 årene.  

Les mer
Finnmaster 49 CC

Finnmaster 49 CC

Finnmaster 49 CC er en båt med midtkonsoll i behagelig størrelse for kortere turer. I bauen av båten er det plass til 3 personer, og ved siden av føreren plass til en person .

Les mer
Finnmaster 506 CXL

Finnmaster 506 CXL

Finnmaster 506 er en båt som gir opphav til gode fiskehistorier.  Lettdreven båt med midtkonsoll.

Les mer
GH V20

GH V20

Eksklusiv, selvlensende skjærgårdsjeep med midtstilt konsoll og solseng.

Les mer
Hansvik 500 Fisker

Hansvik 500 Fisker

Selvlensende og praktisk tur- og fiskebåt. Her har de laget  en båt som virkelig er forberedt for aktiv bruk og bredt bruksområde.

Les mer
Quicksilver Activ

Quicksilver Activ

En nyutviklet serie med båter som egner seg like godt for familier som for venner og par.

Quicksilver Activ 675 Open kåret til ”European Powerboat of the Year” i 2011

Les mer
Suvi 420

Suvi 420

Nordens mest solgte ro- og fiskebåt
Suvi 420 er en unik og veldig populær båt.

Les mer

Seilbåt - listet alfabetisk

Bavaria B/One

Bavaria B/One

B/One er Bavarias ungdomsbåt, det blir fremhevet at B/one er svært stabil, og at den er enkel å håndtere

Les mer
Bavaria Cruiser 33

Bavaria Cruiser 33

Bavaria Cruiser 33 erstatter den populære 32 foteren og forhandler forventer at dette blir en bestselger i 2013 fra Bavaria.

Les mer
Bavaria Vision 42

Bavaria Vision 42

VISION 42 er designet av Farr Yacht Design og får som VISION 46 et strømlinjeformet og elegant skrog.

Les mer
Dehler 32

Dehler 32

Dehler er uten tvil båten for dem som sitter seiling i høysetet men samtidig ønsker all den komfort en familie trenger for lange ferieturer.

Les mer
Dehler 38

Dehler 38

Dehler Yachts har alltid vært trendsettere, og dette gjenspeiles veldig mye i deres nye seilbåt Dehler 38

Les mer
Dehler 41

Dehler 41

Her har verftet igjen på tradisjonell Dehler vis klart å samle fantastiske seilegenskaper i en båt som gir glede for hele familien på regattabanen og under sommeren ferietur.

Les mer
Hanse 345

Hanse 345

Dette er etterfølgeren til Hanse 355. Hanse sier selv at hun er en rask cruising yacht, full av innovative nye ideer.

Les mer