Alle foto Tommy Håvardstun: Se bildene fra ferien da toleransen ble hardt testet.. her er det roret som

En ekte båt entusiast gir aldri opp!

Vi har fått dele historien til Tommy Håvardstun som bruker båten mer enn gjennomsnittet med kone og familie i sin Viknes, men det var en sommer for mange år siden han var nær å gi opp hele båtlivet.

Les mer
Knut Hermann Gjøvaag har ikke tenkt å pensjonere seg med det første. Han trives godt på kontoret hvor han har utsikt til byfjellene, Puddefjorden og marinaen deres

Frydenbø Group 100 år!

3. generasjon Gjøvaag, holder stø kurs mot de neste 100 år, med trygg forvissning om at de forblir familieeid også i framtiden.

Les mer
Stian Schjetlein i aksjon. Foto:Stian Schjetlein. Klikk for flere bilder...

Måndedens gjest, verdensmester Stian Schjetlein!

En utrolig bragd å bli verdensmester i en sport som er forbudt i Norge, vannscooterkjøring. Når regjeringen ikke kan bli enig om regler, så tar likevel Stian Schjetlein fra Hjellestad Jetski klubb gullet hjem til Norge.

Les mer
Fosse på fiskemottaket i Kalvåg, Knutholmen i bakgrunnen. Kortreist mat! Klikk for flere bilder.

Svein Inge Fosse månedens gjest i juni

Kalvåg er et sted vi alltid vil reise tilbake til og som jeg vil anbefale for alle mine venner, familie, kollega og lesere. På Knutholmen i Kalvåg, lever nytt og gammelt om hverandre.

Les mer
Bård Eker med supersportsbilen Koenigsegg

Bård Eker månedens gjest i mai

Båtsans er glad for at en av Norges mest kjente industridesignere, takket ja til å være månedens gjest. Bård Eker er eier og leder av Eker Design, Skandinavias største designhus.

Les mer
Dag Lindebjerg foran mimreveggen på kontoret hans hos NRK

Dag Lindebjerg månedens gjest april.

Møte med Dag Lindebjerg byr på glemte minner, de fleste yngre i dag har et forhold til Lindebjerg som kystens mann, og det stemmer jo med dagens situasjon. Det mange har glemt eller ikke kjenner til er hans lange karriere fra radiosporten og da spesielt som Bjørge Lilleliens ”høyre hånd”. Han ble norgeskjent da han ropte «BJØØRGÆÆÆ»-«BJØØRGÆÆÆ» på kav Bergensk.

Les mer
På vei inn til skagen, og Høvik på hytten

Arne Høvik månedens gjest mars 2011

Arne Høvik fyller år i dag 1.mars. Baatsans gratulerer han med dagen og som ny administrerende direktør i Nye Norsk Båtsenter AS. Vi treffer Arne Høvik på hytten sammen med konen Anne og barnebarn som trives hos besteforeldrene enten til de er til fjells eller til sjøs.

Les mer
Månedens gjest februar 2011 Jan Anders Søyland

Månedens gjest februar 2011

Første mann ut i det nye kystmagasinet Båtsans, er godt kjent av Båtbransjen og utstillere på Vestlandets største båtmesse. Selve ”Messe generalen” som han populært kalles i bransjen.

Les mer