• Fiskeversjonen
  • Familie versjonen
  • Solseng
  • Sittegruppe, og port på styrbordside
  • Sittegruppe kan omgjøres til dobbel soveplass

Beneteau Antares 8

Dette er en ny oppgradert versjon av den populære Antares 8 som ble lansert i 2016. Nyheten skal være enda mer allsidig enn forgjengeren. Med en rekke nye funksjoner blir nok dette fortsatt en populær fritidsbåt.

I båten skal du få maks komfort i henhold til størrelsen. Beneteau har laget båten tuftet på naturelskere som i tillegg liker å fiske, kombinert med å ha et komfortabelt båtliv.

Du kan få båten i to versjoner, enten som en komfort båt for familie og venner, eller båten tilpasset fiskeentusiasten.

Det er mye plass i den nye Antares 8 og båten har plass til hele ni personer. På styrbord side har de laget en ny funksjon som gjør det lettere å legge til båten, de har laget en «port» som kan åpnes. Båten har flere solområder, også i baug

De brede plattformene, i flukt med dekket, sørger for trygg ombordstigning og kan fungere som en badeplattform for utstyr til og uti sjøen. Til slutt har styrbord side blitt utvidet for å gjøre det enkelt å bevege seg rundt båten til baugen som har et romslig solingsområde.

I denne type båt er det ikke like vanlig å omgjøre sittegrupper akter til solsenger, men her har de valgt å gjøre det.

Velger du versjonen for fiske, har også den med mer familievennlige løsninger innvendig. Samt at ute er det et takstativ som er ideelt for lagring av alt utstyret som er avgjørende for fritidsaktiviteter, enten det er til sjøs eller på land, for eksempel kajakk, paddleboards og sykler.

Opptil fem passasjerer kan sove i båten. Det er to doble køyer, en i kabinen og en i styrehuset, med plass til en ekstra seng i rommet under salongen.

Med 250-hk påhengsmotor kan Antares 8 nå en toppfart på 35 knop.

For den «gale» hobbyfiskeren er dette en båt du kan få mye utav ved å velge fiskeversjonen. Med egen tank til fangsten og ekstra mye rom for lagring av fisk er dette et nytt spennende alternativ på markedet.

Du kan får stangholdere montert på fribordene, samt på takets hardtop -forlengelse.

Fortsetter turen om natten, er det et søkelys bak og et LED-lys foran for bedre sikt. Båten kan også utstyres med en 12-tommers skjerm som brukes til å finne gode fiskeplasser.

Teknisk

Sist oppdatert: 10.08.2021