Aquador 300 HT

Det Finske båtmerke Aquador, som i dag er en del av Nimbus gruppen, lanserer en helt ny generasjon båter og er dette blir merkets mest omfattende produktfornyelse på 20 år.

LANSERING AV EN NY GENERASJON
Først ut er nye 300 HT, som har hatt en «snikpremiere» i forbindelse med at bygg nr. 1 kom til Stockholm for fotografering i 2022.

Aquador er et kjent merke med en lang historie. De har blitt assosiert med smart funksjonalitet kombinert med skandinavisk design og eleganse.

Disse egenskapene kjennetegner også den nye modellserien i følge produsent, som også fremhever høy sikkerhet og kvalitet.

Den nye generasjonen båter har fått et nytt design både utvendig og innvendig. Blant nyhetene er hardtop-designet, som kombinerer alle fordelene til en lukket hyttebåt med en helt åpen båt.

Det nye AquaDynamic-skroget har egenskaper som gjør at båtene planer i lavere hastighet, samtidig som det kreves betydelig mindre gass for å komme opp i marsjfart: Dette gir lavere drivstofforbruk og dermed mindre belastning på miljøet.

Aquadors nye modellserie er også utviklet med vakuuminjeksjon, en byggemetode som optimerer materialforbruket og gir minst mulig miljøpåvirkning under produksjonen.

Sist oppdatert: 17.08.2022