• Nytt styrekonsoll
  • T-Top Modellen
  • Open varianten

Axopar 28

Modell året 2021 gir 28 foteren et ansiktsløft både innvendig og utvendig.
Axopar 28 kommer i tre versjoner på samme skrog, open, styrhus eller t-topp.

Axopar er kjent for sitt innovative og moderne design, ytelse og sine sjøegenskaper, samt mye valuta for pengene. I løpet av en kort tidsperiode har de virkelig blitt en av de store båtprodusentene, med flere solide forhandlere i de land de er representert.

De oppgraderte båtene har Simrad teknologi med glass skjerminstrumentering som gir båten et løft. Eco/sport, el start/stopp, aktivkjøring assist, underholdnings- og media kontroll på touch skjerm. Sammen med Mercury marine sin utenbordsmotor er alt integrert i instrumenteringen av motordata.

Velger du styrhus varianten er den utrustet med helt nye funksjoner for den aktive bruker. Nå med faste integrerte takholdere til utendørsaktiviteter som Kajakk, Sup og sykler for å nevne noe. Rekkene langs sidene av båten er også forbedret og styrket. Standard farge vil nå være grå, men man kan oppgradere til den sorte Brabus fargen om man ønsker.

Badeplattformen er større som gjør det lettere å komme opp fra sjøen. Du kan også velge en stige med høye håndtak på styrbord siden om ønskelig.

Forbedringer i hovedtrekk:
-Større badeplattform
-Simrad teknologi for navigasjon
-Nytt takdesign for fast stativ til ekstra turutstyr
-Senket sete gir forbedret egronomi og bevegelse
-Nytt design på seter i front
-Stige med høye rekker
-Nytt kjørekonsoll med Simrad glass konsoll integrert med 2 x 12″ skjermer

Sist oppdatert: 21.09.2020