Dufour 32

En innovativ 32 fots seilbåt, spekket med intelligent utstyr. Produsenten har holdt den hemmelig frem til idag, men viser her hva du kan forvente.

Dufour 32 er utviklet i samme ånd som de siste modellene fra Dufour, sporty og innovative seilbåter, lett å seile enten med mannskap eller alene.

Langs bommen kan du få solcellepaneler, som brettes ut når man ligger i ro, en ny smart patent vi ikke har sett tilsvarende til før.

For første gang får du en solseng i en 32 fots seilbåt, over solsengen kan man på et øyeblikk trekke ut en solskjerm for beskyttelse eller litt skygge.

Den oppblåsbare og avtakbare akter «døren» til cockpiten fungerer nesten som et SUP brett. Den brettes ned og du får en stor flott badeplattform, som gir deg komforten som på de mye større seilbåtene, noe du vanligvis ikke har på en 32 foter. Plattformen flyter, og den kan flyttes rundt båten.

Seilbåten kommer i to versjoner, enten Performance eller Standard. Standardversjonen er mer familievennlig for tur, men Performance er mer for den aktive seileren.

Båten kommer til å bli vist for første gang på båtmessen «Grand Pavois boat show» i La Rochelle, den 28 september til 3 oktober.

W-yacht, er den Norske importøren som kan fortelle deg mer om den innovative nyheten, hvis du går med en seilerdrøm i magen for kommende sesonger.

Moderne linjer, og designer kommenterer at D32 er et veldig spennende prosjekt. Målet har vært å gjøre det mer morsomt å seile, samtidig som du får gleden av avslapping i de fine sonene.

Du styre båten med roret, på samme måte som konkurranse båter, og sener på dagen forvandler du cockpiten til en rekreasjon sone med solseng, eller spiseplass for inntil seks personer.

Startprisen for Dufour 32, i norske kroner inkl. mva. basert på dagens eurokurs 10.30, er kroner

Sist oppdatert: 10.08.2021