Hydrolift X-26 S

Hydrolift har brukt ca 2 år på utvikling av skroget til X-26 S. De har testet båten til det ekstreme, og resultatet er helt fantastisk. Her har den helnorske produsenten virkelig truffet. Skroget med 2 step har en enorm bæreevne, og går som på skinner over vannet.

Høye fribord, salong som omgjøres til sittebenker i fartsretning. To ergonomiske seter, Hydrolift X-seats, med utallige innstillingsmuligheter ved styreplass og vindskjerm som dekker opp til 5 passasjerer. Du får også kalesje med som dekker deler av båten. Liten pantry på babord side, lett tilgang frem til solseng for 2 personer i baug og under solsengen skjuler det seg en kabin.

I kabinen er det en dobbel soveplass, en stikkøye, og et toalett. Det er en imponerende kabin de har fått til, og kanskje eliminerer det en daycruiser på dette skroget, men en lukket variant kan nok komme. Likeså en større modell etter hvert.

Høyhastighetsopplæring
Som et ledd i sikker ferdsel til sjøs vil Hydrolift tilby høyhastighetsopplæring på alle sine fremtidige modeller som har fartspotensiale over 50 knop. Hos verftet i Fredrikstad har høy byggekvalitet og gode skrog alltid vært et fokus slik at sikkerhet og trygg kjøreopplevelse blir ivaretatt. Nå tar Hydrolift dette et steg videre gjennom høyhastighetsopplæringen som en del av standardutstyret og kundeopplevelsen som følger båten.

HYDROLIFT X-SERIE
X-serien er en serie landstedsbåter fra Hydrolift med utenbordsmotorer. X-26 S er første modell ut av en modulplattform hvor Hydrolift vil presentere en rekke varianter for fremtiden. I tillegg til den nye X-26 plattformen finnes allerede Hydrolift X-22 på markedet

Sist oppdatert: 25.02.2020