Marex 330

Nyheten 330 er en mindre utgave av flaggskipet, Marex 375. Den nye utgaven av Scandinavia er også en fullt ut planende båt. Skroget og dekk er helt nytt, forteller produsenten på deres hjemmesider.

Basert på ønsker fra kundene om en lukket båt, med store sittegrupper både inne og ute, har vi levert det, forteller de. En skyvedør ut fra førerposisjonen på styrbord side var også et ønske som vi har tatt hensyn til, og som gir enkel adgang til sidedekk.

Markedets raskeste kalesjeløsning er på akterdekket, Kalesjen går på skinner, og ved en rask håndvending kan du skyve kalesjen inn i targabøylen. Ryddig og enkelt!

Det doble dashbordet kan tilpasses det meste man behøver av instrumentering. Det er også laget en integrering for iPad eller tilsvarende nettbrett.

Et effektivt solcellepanel kan bli montert på taket og leverer opp til 900 watt med ladestrøm. Dette skal være nok til å holde båten med strøm over en periode uten landstrøm, selv om du har kjøleskap og fryser på. Du kan også få takbøyler på taket til sykler og annet aktivitetsutstyr.

En annen smart nyhet er at solsengen på framdekket kan fungere som en flytemadrass på sjøen for lek og moro.

Under dekk er det dobbel hovedkabin i baug, og en dobbel midtskips. Dusjen har de plassert midt i båten, og på grunn av den plasseringen har de klart å lage et svært så praktisk baderom.

Sist oppdatert: 10.09.2021