Princess F62

Princess F62
Hele båten er vel gjennomført, og nytt som også Princess har begynt med, er å trekke pantry opp fra under dekk. Opp og akter slik at det er lett tilgang til servering og forfriskninger, mellom salongene ute og inne.

Det er lett å merke at produsenten tilhører gruppen med de store designhusene i Europa, som setter sitt preg på interiøret, selv om kunden har mange fargevalg er det lagt opp til harmoni, luksus og ro i interiøret.

Fra akter til baug har du flere uteområder, og mange vil nok trives meget godt på flybridgen. Der er oversiktlig styreposisjon, en stor L-formet salong som kan omgjøres til solseng. Flere sittegrupper, sammenleggbart salongbord, kjøleboks og wetbar med grill.
Sovekabiner er det totalt 3 stk. En midtkabin, en VIP gjestekabin i bau og en med to enkeltkøyer på styrbord side. Tre store bad og toalettrom, samt godt med lagringsplass.
Panoramavinduene i sidene skaper lys og generøs utsikt for alle gjestene ombord, uansett hvor du velger å oppholde deg på båten.
Princess Yachts International ble i 2008 kjøpt av L Capital FCPR, en investeringsgruppe som tilhører LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton) og Groupe Arnault. I januar 2016 gikk L Capital sammen med Catterton og dannet L Catterton, som er kjent som verdens største forbruker orientere investeringsselskap

Sist oppdatert: 20.01.2022