• Sosial og romslig båt
  • Uten tvil - soft dekk er 1.valg
  • Solide kjøreegenskaper
  • 49 knop..
  • Ingen ble skuffet

Yamarin Cross 75 BR

en meget romslig båt, som har flotte klassiske linjer. Med et slitesterkt aluminiumsskrog blir nok dette en båt som vil være på ønskelisten til mange.

Tips: Skal du kjøpe båt i aluminium bør du være kjapp, for prisene fremover vil nok bli mye høyere ettersom prisen på aluminium flyr i været om dagen.

En annen umiddelbar favoritt er det nye overflatematerialet som er brukt, Softdeck. Dette materialet er stilig å se på, enkelt å vedlikeholde, trygt på grunn av sine gode non-slip egenskaper og svært behagelig å gå på. Dette er noe undertegnede foretrekker fremfor teaketterligninger som har lett for å bli glatt når det er fuktig, og det er det som regel på sjøen.

Q wide infotainment-system
Førerposisjonen er også i øvre klasse når man kommer til båt i denne størrelsen og ikke minst siden dette er en bowrider. De nye brede Q wide infortainment skjermene gir deg mulighet til å velge hvilken informasjon du ønsker å ha som fører. Det kan være navigasjons info på den ene skjermen og motorinstrumenter på den andre skjermen.

Cross Q er et nytt infotainment-system som ble lansert som standardutstyr i 2020-modellene. Den har en stor og intuitiv berøringsskjerm som gir en svært enkel oversikt over både elektroniske kart, integrerte data og et infotainment system, alt som standardutstyr.

Cross Q inkluderer internettilkobling, Navionics elektroniske kart, Yamaha Engine Interface, lokal værmelding og et Wi-Fi hotspot som kan benyttes til å dele Cross Q’s nett med andre enheter.

Ved hele dashbordet har du en høyytelse følelse og du sitter godt skjermet for vind med høye omsluttede vindskjermer.

Beskyttet og Praktisk
Vindskjermene gir svært god beskyttelse til passasjerer akter i båten, som kan sitte akter i båten i en stor U-formet sittebenk. Her kan du ha bord, eller omgjøre hele plassen til en solseng. Baugen har også sitteplasser som kan omgjøres til solseng.

Selv om dette er mest en solskinnsbåt, er du godt beskyttet bak vindskjerm som nevnt tidligere, men det er selvsagt en god kalesje som ligger klar til bruk om nødvendig. Kalesje-oppbevaringen er godt integrert i akterdekket.

Båten har «walk-trough» layout med et stigtrinn akter og et i baugen. I Baugen er det også en sammenleggbar stige som ekstrautstyr, da er det enkelt å komme om bord fra land. Badeplattformene er også perfekte til vannsport, og en vannski-brakett er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Cross 75 BR har også godt med oppbevaringsplass under setet i baugen, i konsollen ved førerplassen og spesielt under babord sete akter. Den store fastmonterte 300-liter drivstofftanken gir god rekkevidde.

Sist oppdatert: 15.04.2021