Grimstad Gjestehavn

Gjestehavnen ligger midt i byens havnebasseng med kort vei til alle byens fasiliteter.

I juni, juli og august kan du kontakte havnevertene på mobil 48 03 98 28 eller VHF kanal 12.

Posisjon N: 58° 20′ 28.39″ Ø: 8° 35′ 47.45″

I Østerbukt har du mulighet til å ligge ved en av de to flytebryggen, og om sommeren står havnevertene klare på bryggekanten for å ta imot og hjelpe båten din til rette.

Havnen har i mange år vært en favoritt enten du kommer fra øst, vest eller nord i landet. Skal man til Sørlandet er Grimstad et must. Noen blir liggende her i flere uker.

Det er ikke så rart for her en noe for hele familien, havnen er også sertifisert med Blått Flagg. De legger stor vekt på å ivareta et rent og pent miljø i havnen, og alle fasiliteter som man forventer i en moderne havn finnes her.

Servicebygget er ved Dampskipsbrygga, og her er dusjer, toaletter, vaskemaskin, tørketrommel og stellerom. Gratis internett for alle båtgjestene.

Turistkontoret ligger sentralt plassert i det nye biblioteket, helt nede i sjøkanten. Hos dem kan du få tips og råd om det som finnes i byen, hva som skjer, og hvor du kan få en god opplevelse.

I sentrum er det koselige nisjebutikker og spisesteder. Vil du nyte skjærgården kan Badebåden Østerøy og Skonnerten Solrik ta deg og barna med på opplevelser på utvalgte datoer i juli.

Ønsker dere å dra på oppdagelsesferd i skjærgården på egenhånd kan dere leie joller med 8 hestekrefters motor på turistkontoret, og som betalende båtgjest kan du leie sykkel til halv pris.

Du finner også den lokale øl produsenten den Nøgne Ø her, som er Norges ledende og største produsent av håndverksøl. Nøgne Ø har stort fokus på smak, kvalitet, personlighet og innovasjon. De har fått medaljer og utmerkelser for sine brygg både her hjemme og i utlandet.

  • Sesongen er fra 1. juni til og med 31. august
  • Havneverter tar imot deg om sommeren
  • Det har de senere årene blitt populært i bo i egen båt i gjestehavnen
  • Blått miljøflagg
  • Gjestehavnen har ett eget spisested
  • Servicebygget er ved Dampskipsbrygga
  • Info kart

Kart