Måløy Småbåthavn

Måløy er et trivelig stopp for hele familien på båttur. Her kan man bunkre opp med det meste. Havnen ble satt på kartet etter å ha blitt kåret til Beste havn i Tall Ship Race.

Måløy er en sjarmerende liten kystby nordvest i Sogn og Fjordane. Småbåthavnen ønsker båtgjestene velkommen med ferske rundstykker og avis.

Med Stadtlandet som nærmeste nabo, badestrender, havfiske, fjelltur og fine sykkelstier skapes det gode sommerminner her. Gjestehavnen ligger sentralt til med kort vei til butikker, kultur og spisesteder.

Etter at båthavnen ble oppgradert i 2013 har den nå plass til 70 båter. Sanitæranlegg med alle fasiliteter finnes på kaien, samt Wifi.

Turistforeningen kan hjelpe med gode tips, som hvordan komme seg til det kjente landemerket 10 km fra Måløy sentrum, Kannesteinen. Steinen som gjennom tusenvis av år har blitt slipt av havet, slik at den i dag har fått denne spesielle formen og utseende.

Med Måløy som utgangspunkt kan du dra med leiebil (ca 2 timer) til Briksdalen for å oppleve isbreen eller til sommerskisenteret på Strynefjellet.

Kart