Skudeneshavn Gjestehavn

Karmsundet er som skapt for båtliv, med en sjarmerende og lun havn. Tar dere turen dit får dere garantert en flott opplevelse, og havnen i Vest kan minne om en liten sørlandsby.

Skudeneshavn ligger ytterst på sørspissen av Karmøy, med fyrlyktene ut mot Skudefjorden og Nordsjøen, dette er en sjarmerende seilskuteby. Historien går tilbake til tidlig på 1800-tallet da sildefisket skapte hektisk virksomhet i byen og det de i dag kaller Gamlebyen vokste frem.

Fine turmuligheter mellom hvite stakittgjerder og videre opp til parken. Ved inngangen til parken skuer «Damå», en galeonsfigur fra en seilskute, som er festet til berget. Videre går veien opp til utsikten hvor man kan se ut over innseglingen og vest mot havet. En fin tur for hele familien

Skudeneshavn gjestehavn disponerer ca. 200 meter kailinje fordelt på faste kaier og flytebrygger. Dette gir ca. 60 båtplasser. I tilknytning til flytebryggene er det strømuttak, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel og dusjer. Maskiner og dusjer bruker myntautomater. Her finnes også tilgang til vannfylling. På noen av de andre kaiene er det også tilgang til strøm og vann.

Det er stort sett veldig korte avstander til butikk, post, bank og lignende. I tilknytning til Skude Fryseri finnes det dieselfylling med kortautomat.

 

  • Betaling med Vipps

Kart